Ομόνοια:Σταμάτησε στο Δασάκι

Η Ομόνοια δεν κατάφερε να φτάσει στην 4η συνεχόμενη νίκη της, αφού η νικηφόρα πορεία της σταμάτησε στο Δασάκι της Άχνας. Οι ''πράσινοι'' εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 απέναντι στον Ερμή , σε ένα αγώνα που κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Λεάντρο και έδειχναν απο το ξεκίνημα ότι ήθελαν με πάθος την νίκη. Με κινητήριο μοχλό τον Νούνο Ασίς που ήταν και ο δημιουργός του τέρματος , η Ομόνοια έδειχνε ότι έλεγχε τον αγώνα και θα λέγαμε ότι έδωσε συνέχεια στις θετικές της παρουσίες.

Το πρόβλημα όμως τραυματισμού του Ασίς με την ολοκλήρωση του Ά μέρους, κάτι που τον άφησε

εκτός και η ολιγωρία στην φάση της ισοφάρισης του Ερμή επηρέασαν αισθητά την Ομόνοια. Η εξάρτηση απο τον Ασίς φάνηκε αισθητά στην επανάληψη , αφου έλειψε ο παίκτης που θα έκανε το παιχνίδι. Το γκολ που δέχθηκαν οι ''πράσινοι'' τους αποσυντόνίσε και έλειψε το καθαρό μυαλό. Έγινε προσπάθεια μέχρι το τέλος , όμως δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα πίκρανε η απώλεια των δυο βαθμών, όμως η Ομόνοια έδειξε και απόψε ότι είναι στο σωστό δρόμο.

Η Ομόνοια είναι όμως αναγκασμένη να κοιτάξει άμεσα μπροστά , όπως δήλωσε ο Κώστας Καϊάφας. Ο στόχος και η επιδίωξη είναι η ομάδα να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στην συνέχεια και να επανέλθει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Υπάρχουν τα περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση και σε αυτό βασίζουν πάρα πολλά στην Ομόνοια για την μετέτειπα πορεία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα