Ομόνοια-ΑΕΛ 0-0: "Λευκή" ισοπαλία και πρόκριση για το "τριφύλλι"!

Η Ομόνοια χωρίς να κάνει νίκη απέναντι στην ΑΕΛ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola, λόγω του "χρυσού" εκτός έδρας όπως αποδείχθηκε γκολ στο Τσίρειο. Θυμίζουμε το προηγόυμενο παιχνίδι έληξε 1-1 και σε συνδυασμό με το σημερινό 0-0 το τριφύλλι πήρε την πρόκριση.

Σ΄ ένα παιχνίδι όπου η γηπεδούχος ομάδα έλεγχε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε περισσότερες ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει με δύο δοκάρια του Λέζιακς (43΄) και Μάταβζ

(73΄). Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν κι αυτοί με τη σειρά τους κάποιες σημαντικές επιθέσεις στο τελευταίο 15λεπτο (με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σάντος στο 79΄) αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν το πολυπόθητο γκολ για την πρόκριση.

Ο αγώνας:

8΄Ο Μιλιντσεάνου έκανε το τελείωμα από πλάγια θέση, σε ετοιμότητα ο Φαμπιάνο στην κλειστή του γωνία. Καλή στιγμή για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη

15΄ Καλή στιγμή για την Ομόνοια, κεφαλιά του Μάταβζ η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κόρνερ

23΄ Ευκαιρία με Παπουλή μετά από γύρισμα του Λοβέρα. Ο διεθνής άσος με πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ!

25΄ Άστοχο τελείωμα από το Λοβέρα-Σαφώς ανώτερη η Ομόνοια από το 15΄ και έπειτα

31' Απειλεί η Ομόνοια, κόψιμο του Τεϊσέιρα πάνω στον Παπουλή, ο άσος της Ομόνοιας πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα στο σώμα του Πορτογάλου.

39΄ Ωραία ατομική ενέργεια από τον Παπουλή, έστρωσε τη μπάλα στον Μάταβζ, το τελείωμά του είχε... απάντηση από Μέγερι

43΄ Δοκάρι για την Ομόνοια! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέζιακς, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, κεφαλιά του Γιούστε στη συνέχεια, μπλόκαρε ο Μέγερι

Έναρξη στο 2ο ημίχρονο

48' Φάση διαρκείας για την Ομόνοια, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή της ΑΕΛ, αλεπάλληλα σουτ από πλευράς "πρασίνων", με κεφαλιά του Λέζιακς η μπάλα μόλις άουτ! Στο έδαφος ο Λένον που δεν το πιστεύει για τις ευκαιρίες που χάνει το "τριφύλλι". 

52' Επίσκεψη της ΑΕΛ στην περιοχή του Φαμπιάνο μετά από αρκετή ώρα, ο Σάντος από δεξιά, έκανε το σουτ, η μπάλα στα σώματα. Στην συνέχεια διώχνει η πράσινη άμυνα.

61' Ευκαιρία για την ΑΕΛ! Ο Έουλερ πίσω από την πλάτη της άμυνας, από πλάγια θέση απέναντι από τον Φαμπιάνο, έκανε το σουτ με το δεξί η μπάλα άουτ!

69' Κακή εκτέλεση του Έουλερ στο στημένο, η μπάλα πάει απευθείας άουτ.

73' Εκτέλεση του Λοβέρα, ο Μάταβζ από κοντά στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

76' Ευκαιρία η ΑΕΛ! Σέντρα του Ριέρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαρόσα την κεφαλιά, το βγάζει ο Φαμπιάνο. Στην συνέχεια διώχνει η πράσινη άμυνα.

79' Δοκάρι η ΑΕΛ! Ο Μαρόσα στο ριμπάουντ σημαδεύει τον Φαμπιάνο! Ο Σάντος με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μαρόσα χάνει... σίγουρο γκολ.

81' Συρτό σουτ του Λοϊζου μέσα από την περιοχή, πάνω στον Μέγερι.

82' Σουτ του Ριέρα, η μπάλα άουτ! 

85' Ευκαιρία η Ομόνοια, ο Γιούστε από κοντά κάνει το πλασέ, πάνω στον Μέγερι.

4 τα λεπτά των καθυστερήσεων

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λέζιακς, Ψάλτης, Γιούστε, Λανγκ, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Παπουλής, Λοΐζου, Λοβέρα, Μάταβζ

Στον πάγκο: Παναγή, Oυζόχο, Σέχου, Κίκο, Μποτεάκ, Παναγιώτου, Τσέποβιτς, Χαραλάμπους, Σάββα, Κακουλλής, Ασημένος, Χρίστου

ΑΕΛ:Μέγιερι, Μαζάν, Ριστέφσκι, Σάντος, Μεντόγεβιτς, Τεσέιρα. Μαρόσα, Μιλιτσεάνου, Τόρες, Έουλερ, Φραντζής

Στον πάγκο: Κεραυνός, Νταβόρ, Τσέποβιτς, Ριέρα, Αντωνίου, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Αντωνίου Χ, Ζαχαρία Λ, Μπαλντέ, Νικολεττίδης

Διαιτητής: Marinelli Livio 

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

VAR: Fabbri Michael 

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομόνοια#45ΑΕΛ 0#450, Λευκήampquot,omonoia#45ael 0#450, lefkiampquot