Ομόνοια: Το γρήγορο γκολ...

Η Ομόνοια στα τελευταία δυο παιχνίδια εξαργύρωσε πολύ νωρίς σε γκολ τις ευκαιρίες που βρήκε με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.


Ο Άντραζ Κίρμ κόντρα στον Ερμή σκόραρε μόλις το 10ο λεπτό, έβαλε την Ομόνοια μπροστά στο σκορ και το γκολ του αναδείχθηκε στο τέλος του αγώνα χρυσό για τους πράσινους.
Κάτι ανάλογο πέτυχε και

ο Αντρέ Σκέμπρι στο παιχνίδι με τον πρωτοπορό του πρωταθλήματος Απόλλωνα. Μπορεί η Ομόνοια να δέχθηκε πίεση και ευκαιρίες από τον αντίπαλο όμως ο Μαλτέζος στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε σκόραρε στο 17ο λεπτό του αγώνα, βάζοντας την ομάδα του σε ρόλο οδηγού.

Το γρήγορο γκολ έρχεται συνήθως για τους πράσινους το τελευταίο διάστημα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τα πλεϊ οφ η Ομόνοια προηγήθηκε στα τέσσερα από αυτά πετυχαίνοντας γκολ μέχρι το 30ο λεπτό. Μέσα από αυτά τα στοιχεία οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η Ομόνοια μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και θέλει νωρίς να πάρει προβάδισμα στο σκορ.
Και στην σημερινή αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα θέλουν το γρήγορο γκολ που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια της αναμέτρησης.
Να σημειώσουμε ότι στο μοναδικό παιχνίδι που δεν προηγήθηκε (με Ανόρθωση) κατάφερε να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα