Ομόνοια: Το διάβασμα όλα τα λεφτά

Όπως και με την Μπουτουτνόστ, έτσι και με την Ντινάμο Μπατούμι η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας αρκέστηκε στο διάβασμα του αντιπάλου κυρίως από dvd. Την ευθύνη του διαβάσματος είχε ο βοηθός του Κώστα Καϊάφα Μιχάλης Σεργίου. Θα έχει και μεγαλύτερη σημασία αφού ο Κύπριος τεχνικός θα είναι στην εξέδρα αφού θα εκτίσει την ποινή του. Υπενθυμίζουμε πως ο Κύπριος τεχνικός τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την ΟΥΕΦΑ για τα όσα έγιναν στον περσινό αγώνα με την Δυναμο

Μόσχας.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο βοηθός του Κύπριου τεχνικού, έχει την ευθύνη να μεταφέρει σωστά τον τρόπο παιχνίδι της αντιπάλου στον τεχνικό της ομάδας, για να καταστρώσει ο ίδιος τα δικά του πλάνα.

Όπως πληροφορούμαστε η Ντινάμο Μπατούμι, είναι μια σκληρή και φιλόδοξη ομάδα η οποία όμως θα αρκεστεί περισσότερο στην όρεξη των παικτών της παρά σε κάτι άλλο. Είναι αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξει η Ομόνοια στο σημερινό της πρώτο παιχνίδι.

Από την αρχή του αγώνα να κόψει τις ορέξεις των Γεωργιανών και να δείξει πιο θα είναι το αφεντικό στις δυο αυτές αναμετρήσεις. Και πιο ποιοτική ομάδα είναι και σίγουρα με πιο πολλές εμπειρίες στην Ευρώπη. Από αυτή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η έκβαση του σημερινού αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα