Ομόνοια: Την τύχη της θα την ορίσει η ίδια

Τα πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα για την Ομόνοια έδωσαν στην ομάδα νέα δυναμική και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Τελευταία ήττα των πρασίνων ήταν από την Ανόρθωση μέσα στο Παπαδόπουλος με 2-1, στις 14/12 και από τότε σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα στο κύπελλο μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Νίκες κόντρα σε Σαλαμίνα, ΑΕΚ, Εθνικό Άχνας για το πρωτάθλημα, Αγία Νάπα για το κύπελλο και ισοπαλία με τον Ερμή στο πρωτάθλημα. Συντελεστή

τερμάτων 13 υπέρ 2 κατά. Αριθμοί που επιβεβαιώνουν την αγωνιστική ανάκαμψη των παικτών του Κώστα Καϊάφα οι οποίοι τώρα καλούνται, να μπουν δυναμικά για την τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθούν ντέρμπι αλλά και παιχνίδια που η Ομόνοια είναι το φαβορί. Ειδικά τα δυο επόμενα οι ποδοσφαιριστές του Κύπριου τεχνικού θα πρέπει να πετύχουν το 2Χ3 για να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Με Δόξα και Αγία Νάπα σερί οι πράσινοι του Κώστα Καϊάφα δεν θα έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη…σε διαφορετική περίπτωση τότε θα χαλάσουν ότι με κόπο έκτισαν στους τελευταίους τους αγώνες.

Στη συνέχεια έρχονται τρία σερί ντέρμπι με Απόλλων, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ και ποιος ξέρει ίσως να παίξουν τον δικό τους ρόλο στη πορεία που θα ακολουθήσει η ομάδα μέσα στα play-off.

Keywords
Τυχαία Θέματα