Ομόνοια: Θεωρητικά αλλάζει. Πρακτικά;

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες από την ενίσχυση που θα δώσουν στην Ομόνοια οι επιστροφές των Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή. Η τεχνική ηγεσία των «πράσινων» στηρίζει πάρα πολλά πάνω στους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές και δεν θα ήταν υπερβολικό να λέγαμε ότι αποτελούν τους τελευταίους…»τρεις άσους από το μανίκι» που θα τραβήξει ο Καϊάφας για να αλλάξει και να βελτιώσει την ομάδα του.



Θεωρητικά, δεν γίνεται λόγος για τη δυναμική που θα δώσουν στην ομάδα οι τρεις τους. Η ουσία είναι να είχε πρακτικό αποτέλεσμα και η ενσωμάτωση τους να «ξυπνήσει» την ομάδα.
Θα

ήταν αρκετά παρακινδυνευμένο να αποκοιμηθεί η ομάδα, με τη λογική ότι οι επιστροφές των Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή θα λύσουν από μόνες τους τα αγωνιστικά προβλήματα της Ομόνοιας. Χρειάζεται όλοι οι παίχτες να ανεβάσουν στροφές και η τεχνική ηγεσία να δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να ξεμπουκάρει η ομάδα, να τρέξει και να σκοράρει. Άλλωστε, και οι τρείς που επιστρέφουν θα χρειαστούν ακόμη λίγο καιρό να αποκτήσουν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να βοηθήσουν 100%.

Συνεπώς, εκείνο που χρειάζεται περισσότερο η Ομόνοια είναι καλή ψυχολογία και αγωνιστική ισορροπία. Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή αποτελεί «κλειδί». Μόνο με νίκη θα βάλει μπρος. Σε διαφορετική περίπτωση το κλίμα θα χαλάσει ξανά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα χρειαστεί ιδιαίτερη διαχείριση και κυρίως καθαρό μυαλό. Η πίεση μπορεί να μεγάλωσε από το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να την κερδίσουν και αυτήν.

Σίγουρα, θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κυρίως μεσοεπιθετικά, με τον Καϊάφα να περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς παίχτες της ομάδας, αλλά και από τη βελτίωση που θα παρουσιάσει ο τραυματισμός του Μπαντιμπάνγκα μέχρι την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα