Ομόνοια: Σε αναμμένα κάρβουνα

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Ομόνοια σχετικά με την κατάσταση της υγείας των δυο τερματοφυλάκων της. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις ή ακόμα και προπόνηση, η κακοδαιμονία χτύπησε πολύ δυνατά την πόρτα στους πράσινους. Οι Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνος Παναγή, με διαφορά λίγων ωρών, αποχώρησαν αναγκαστικά από τα παιχνίδια της Νιγηρίας και της Κύπρου αντίστοιχα.

Ασφαλείς προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν, αφού οι δυο πορτιέρο αναμένονται να περάσουν από MRI

προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι τραυματισμοί είναι σοβαροί και θα τους κρατήσουν για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Βέβαια, αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθούν πολύ σύντομα. 

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα χειρότερα σενάρια, η Ομόνοια θα δεχτεί τεράστιο πλήγμα στον «1» και θα αναγκαστεί να βγει στο ψάξιμο για άνεργο τερματοφύλακα προκειμένου να καλύψει τη θέση. Τη μια εκ των δυο, αφού ο Φράνσις Ουζόχο είναι εγγεγραμμένος στον κατάλογο Β’ και δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Αντικατάσταση τερματοφύλακα μπορεί να γίνει στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Παναγή, με την προϋπόθεση ότι θα εξεταστεί από ιατρό που θα υποδείξει η ΚΟΠ, ο οποίος θα επιβεβαιώσει ότι ο Κύπριος διεθνής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τρεις μήνες. 

Keywords
Τυχαία Θέματα