Ομόνοια: Ψηλά το κεφάλι!

Τα παράπονα της Ομόνοιας για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ γράφτηκαν σε προηγούμενα ρεπορτάζ. Να γραφτούν ξανά και ξανά δεν θα αλλάξει κάτι. Η ουσία είναι ότι χάθηκαν οι τρεις βαθμοί και μαζί η 3η θέση.

Οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν κατάματα τη δύσκολη συνέχεια. Οι τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το πέσιμο της αυλαίας του μαραθωνίου δεν επιτρέπουν περαιτέρω απώλειες, αφού οι πιθανότητες για κατάληψη της προνομιούχου θέσης θα μειωθούν αισθητά.

Το -2 από την ΑΕΚ

είναι ανατρέψιμο, φτάνει οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα να υψώσουν κεφάλι. Η ήττα του Σαββάτου πλήγωσε αφάνταστα τόσο τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και τον κόσμο, αλλά δεν υπάρχει καιρός για κλάματα.

Η έξοδος στην Ευρώπη είναι επιτακτική ανάγκη για ένα σωρό λόγους και ο κάθε ένας από το πόστο του θα πρέπει να ενισχύσει την προσπάθεια προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Το ερχόμενο Σάββατο, η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, σ’ ένα ντέρμπι κομβικής σημασίας. Με νίκη η ομάδα της πρωτεύουσας θα αφήσει την αντίπαλο της στο -4 και θα έχει σχεδόν εξασφαλισμένη την 4η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το πιο σημαντικό, όμως, θα διατηρήσει τους «πράσινους» γερά στο κόλπο της 3ης θέσης και με δυο παιγνίδια να απομένουν όλα μπορούν να συμβούν.

Το δυσάρεστο για τον κύπριο τεχνικό είναι η απουσία του Νούνο Ασίς. Ο Πορτογάλος συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως οι Σκέμπρι και Λομπιανίτσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα