Ομόνοια: Προς παραμονή ο Μπαντιμπανγκά

Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά να αποχωρεί από την ομάδα, αν και έχει για ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια.


Τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες να συνεχίσει στους πράσινους είναι με το μέρος του, αφού έγιναν δεύτερες σκέψεις από το Νίκο Νταμπίζα.

Ο Βέλγος απέδειξε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της χρονιάς, ότι έχει την ποιότητα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ομόνοιας. Στις καλές του στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Μπαντιμπανγκά ήταν κίνδυνος για κάθε άμυνα και πρόσφερε αρκετά στην

ομάδα. Αυτό που προβλημάτισε ήταν οι συχνοί τραυματισμοί, ωστόσο αυτό έχει την εξήγηση του. Το γεγονός ότι δεν έκανε φουλ προετοιμασία και ήρθε αργά στην ομάδα, επηρέασε τον ποδοσφαιριστή που είχε συχνούς τραυματισμούς, ωστόσο να θυμίσουμε ότι αγωνίστηκε σε συνολικά 24 αγώνες.

Με μια γεμάτη προετοιμασία, ο Ζίγκι θα είναι ακόμα καλύτερος και ο κίνδυνος για τραυματισμούς θα είναι μειωμένος. Πάντως ο Βέγλος θα τα πει εντός των ημερών με τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, έτσι ώστε να του αναλυθούν οι απαιτήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα