Ομόνοια: Οι σκέψεις του Κώστα Καϊάφα

Με τη πρώτη και τελευταία της προπόνησή επί Γεωργιανού εδάφους, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:00-τοπική ώρα (Κύπρου 19:00΄) στο « Νταβίντ Αμπάσιτζε» του Ζεσταφόνι, ολοκλήρωνει τον κύκλο προετοιμασίας της ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης με τη Δυναμό Μπατούμι για τον 1ο Προκρικματικό γύρο του Γιουρόπα Ληγκ η Ομόνοια.



Σκοπός και στόχος του τεχνικού του τριφυλλιού, Κώστα Καϊάφα, είναι να παρουσιάσει την ομάδα όσο διεκδικητικότερη γίνεται στο αυριανό ματς, υπό τις περιστάσεις βέβαια, μιας και πρόκειται το πρώτο επίσημο παιχνίδι

της χρονιάς με μόλις ένα μήνα προπονήσεων στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να διακόψει πρόωρα τις όποιες πονηρές σκέψεις κάνει το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, που είναι στη περίπτωση οι Γεωργιανοί, για τυχόν εκπλήξεις.

Για να πετύχει τον στόχο του, ο κύπριος τεχνικός κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του, έτσι ώστε να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να διαβάσει το παιχνίδί του, το οποίο βεβαίως, βάση και του χαρακτήρα του, θα είναι μάλλον επιθετικό. Τακτική άλλωστε που επέλεξε να ακολουθήσει και στη περσινή περίοδο με την Ομόνοια στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας βεβαίως θετικότατα αποτελέσματα εκτός έδρας κόντρα σε Μπούντουσνοντ (0-2), Μέταλλουργκ (0-1) και Δυναμό Μόσχας (2-2).

Όσο για τα πρόσωπα, στα οποία θα μοιράσει ρόλο στο ξεκίνημα της αυριανής αποστολής για τη διατήρηση ορθάνοικτης της πόρτας της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει σε μία βδομάδα στο ΓΣΠ, είναι γεγονός ότι το σκηνικό παραμένει θολό. Καθότι φαίνεται να υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες για δύο θέσεις. Η μία αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, ελέω αποκλεισμού από την αποστολή του Πέρεζ, αλλά και του ανέτοιμου για 100% προσφορά από πλευράς Μαργκάσα, μιας και μόλις επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς μετά από τραυματισμό και η άλλη αφορά την γραμμή κρούσης.

Παναγή, Λομπιανίτζε, Ρούνιε, Μεντί, Γκουλόν, Οικονομίδης, Ασίς, Σιέρινταν και Σκέμπρι, εκτός θεαματικών απροόπτων θα βρίσκονται στο αρχικό πλάνο της αυριανής πρώτης μάχης με τους Γεωργιανούς, κι αναμένεται πως στην αποψινή προπόνηση στο γήπεδο διεξαγωγής του αυριανού αγώνα θα ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα