Ομόνοια: Οι παίχτες τη δουλειά τους

Να μείνουν ανεπηρέαστοι οι παίχτες της ομάδας, από τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και από όσα θα γίνουν αύριο (ανήμερα του αγώνα με την Ανόρθωση), είναι ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας, ενόψει του αυριανού κρίσιμου παιχνιδιού. Ο Κώστας Καϊάφας ζητάει από τους παίχτες του να κλείσουν τα αυτιά τους σε όλο αυτό τον απόηχο που έγινε και θα γίνει (με την πορεία και το συλλαλητήριο) και να παρουσιαστούν απόλυτα προσηλωμένοι στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του αγώνα με την Ανόρθωση.

Θα

πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στην τακτική των δύο πάγκων και θα πρέπει οι «πράσινοι» να αγωνιστούν με πειθαρχία στο πλάνο του προπονητή τους και με πάθος για τη νίκη. Οι απουσίες των Ασις, Σκέμπρι και Λομπτζιανίτσε, «πονοκεφαλιάζουν» τον Καϊάφα, που βρίσκεται σε δίλημμα αν θα επιλέξει σχήμα με δύο επιθετικούς ή όχι. Το δίλημμα του είναι διπλό και έχει να κάνει από το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλο καθαρόαιμο «δεκάρι» στο ρόστερ, αλλά και από το γεγονός ότι ο Ποτέ ακόμη να (ξανά) βρει τα πατήματα του.

Δεν αποκλείεται να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για 1-2 θέσεις στο αρχικό σχήμα, περιμένοντας να δει και τις προθέσεις του προπονητή της Ανόρθωσης, αφού στο αντίπαλο «στρατόπεδο» δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι από τους τραυματίες, μπορούν να αγωνιστούν. Κάτι που θα διαφανεί αύριο και θα μπορεί και ο Καϊάφας να σχεδιάσει πιο σοφά το τελικό του πλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα