Ομόνοια: Νέος προπονητής ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νικόλα Παπαδόπουλου στο πόστο του προπονητή της καλαθοσφαιρικής ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του 33χρονου, Νικόλα Παπαδόπουλου, στο πόστο του προπονητή της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας μέχρι τη σεζόν 2003-04, για να επιστρέψει την αγωνιστική περίοδο 2011-12, κατά την οποία ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα.

"Αγωνιζόμουν

στην ΑΕΚ Λάρνακας τη σεζόν 2012-13 όταν ένας σοβαρός τραυματισμός με ανάγκασε να σταματήσω την καλαθοσφαιρική μου καριέρα. Ωστόσο, εκείνη την αγωνιστική περίοδο, όπως και την επόμενη, ανέλαβα το πόστο του βοηθού προπονητή στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία κατέκτησα πρωτάθλημα και σούπερ καπ. Κάπως έτσι ξεκίνησα την καλαθοσφαιρική μου καριέρα", επεσήμανε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Τα πρώτα του βήματα ως πρώτος προπονητής τα έκανε τη σεζόν 2014-15, όταν είχε αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ Λάρνακας. "Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας συμβαδίζουν. Η ομάδα καλαθόσφαιρας προσπαθεί να αναδιοργανωθεί και εγώ ξεκινώ την προπονητικού μου καριέρα", επεσήμανε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ακολούθως, ο Νικόλας Παπαδόπουλος έκανε την πρώτη του τοποθέτηση όσο αφορά τους στόχους για τη νέα σεζόν: "Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις, ούτως ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να καταστεί μία μόνιμη υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της Κυπριακής καλαθόσφαιρας. Η επιτροπή καλαθόσφαιρας έχει δείξει ότι δουλεύει με σοβαρότητα και προς τη σωστή κατεύθυνση".

Τον δικό του καθοριστικό ρόλο θα παίξει, σύμφωνα με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, το γεγονός ότι ο ίδιος έχει αναδειχθεί μέσα από τα Τμήματα Υποδομής του Σωματείου μας: "Γνωρίζω πολύ καλά τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς αναδείχθηκα μέσα από την Ακαδημία της ομάδας. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω το Σωματείο, με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ".

Όσο αφορά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Νικόλας Παπαδόπουλος επεσήμανε: "Ο κόσμος μας είναι το μεγάλο όπλο, που οι περισσότερες ομάδες στην Κύπρο δεν έχουν. Εάν είναι στο πλευρό μας, είναι σίγουρο πως θα πετύχουμε πολύ περισσότερα απ'' ότι προσδοκούμε".

Κλείνοντας, ο Νίκολας Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον εμπιστεύτηκαν: "Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στην Επιτροπή Καλαθόσφαιρας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Θα δώσω τα πάντα για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα