Ομόνοια: Να μη χαθεί ο αγωνιστικός προσανατολισμός

Εν μέσω των έντονων διεργασιών που γίνονται στην Ομόνοια, στα θέματα προπονητή και τεχνικού διευθυντή, η ομάδα οφείλει να παραμείνει προσηλωμένη στο γήπεδο και στους τρέχοντες αγωνιστικούς της στόχους, με την προσδοκία κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το «τριφύλλι» μπαίνει στα πλέι-οφ από δυσμενή θέση και θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να εκπληρώσει τον τελικό του στόχο. Είναι σημαντικό οι παίκτες του Άκη Ιωακείμ να μείνουν ανεπηρέαστοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να παρουσιαστούν με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Ενώπιόν τους

έχουν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, με την ΑΕΚ εκτός έδρας, και καλούνται να βρουν τα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα δυνάμεων για να φύγουν νικητές από μια έδρα, όπου στην τελευταία τους επίσκεψη δέχθηκαν ταπεινωτική ήττα με 4-2.

Ο Πάμπος και ο… Ασίς
Πέραν του θέματος τεχνικού διευθυντή και του μοντέλου οργάνωσης και διοίκησης της ομάδας που θα ακολουθηθεί στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εξίσου επίμαχο ζήτημα είναι και αυτό του προπονητή. Ψηλά στη λίστα της διοίκησης του Συλλόγου βρίσκεται το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου, που χθες έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΛ. Υπάρχει εκτίμηση για τη δουλειά και το έργο του Κύπριου τεχνικού και πιστεύεται ότι έχει τις δυνατότητες να επαναφέρει την Ομόνοια στον δρόμο των επιτυχιών. Βεβαίως, το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου δεν είναι το μόνο στη λίστα της διοίκησης της Ομόνοιας, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν προταθεί αρκετοί άλλοι προπονητές και εξετάζονται ενδελεχώς. Στην Ομόνοια θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή, γνωρίζοντας ότι θα αποτελέσει το Α και το Ω της νέας προσπάθειας που θα γίνει το καλοκαίρι, για δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, με προσωπικότητα και ταυτότητα μεγάλης ομάδας. Πέραν του Πάμπου Χριστοδούλου, στο προσκήνιο βρίσκεται από χθες και το όνομα του Νούνο Ασίς… Του αγαπημένου της «πράσινης» οικογένειας, Πορτογάλου. Όχι, βεβαίως, για τη θέση του προπονητή, αλλά για κάποιο πόστο μέσα στην ομάδα, αναλόγως του μοντέλου που θα αποφασιστεί ότι θα ακολουθηθεί τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα