Ομόνοια: «Να κτίσουμε μία ομάδα με μέλλον»

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο, και στο τιμόνι της θα έχει ένα παλιό γνώριμο της, τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ο κύπριος προπονητής επιστρέφει στην Ομόνοια, αυτή την φορά όμως όχι σαν καλαθοσφαιριστής, αλλά σαν Τεχνικός.

«Θέλουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, και να βάλουμε τις βάσεις σε επαγγελματικά πρότυπα, ώστε η Ομόνοια να μπορέσει να κτίσει και να

διακριθεί στο μέλλον», ήταν το αρχικό σχόλιο του Παπαδόπουλου στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η Ομόνοια που ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις της από την 31/8, ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21/9, και αναμένεται όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας να είναι παρών.

«Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι παράξενο, αφού θα έχει πιο ενεργό ρόλο ο κύπριος μπασκετμπολίστας, μετά από χρόνια. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ καλό βήμα, προς την σωστή κατεύθυνση», ανάφερε στην συνέχεια ο τεχνικός της Ομόνοιας.

Όσο αφορά τα επόμενα βήματα της καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας, μας δήλωσε: «Θα φέρουμε πέντε ξένους συνολικά, που τόσους δικαιούμαστε. Με το πολύ μικρό μπάτζετ που διαθέτουμε, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα.

Προτεραιότητα μας είναι να μπουν γερές βάσεις για να κτίσουμε μία ομάδα με μέλλον, πάνω σε γερές βάσεις. Κάθε χρονιά πρέπει να κτίζουμε πάνω στην προηγούμενη, για να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα