Ομόνοια: Με το μυαλό καρφωμένο στην πρόκριση

Ούτε η εξέλιξη με τον Ποτέ, ούτε η σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος είναι στο μυαλό της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας. Το μόνο που σκέφτεται τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το πώς η ομάδα θα πάρει την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ κόντρα στην Ντίναμο Μπατούμι.

Για να γίνει αυτό οι πράσινοι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελικό σφύριγμα. Οι Γεωργιανοί μπορεί να έχουν το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα ωστόσο και πάλι τα πάντα εξαρτιόνται από τους παίκτες του Κώστα Καϊάφα.

Θα πρέπει να σταματήσουν τον αέρα, τις ορέξεις αλλά και

τον ενθουσιασμό των παικτών της Μπατούμι από το πρώτο λεπτό και να μην πέσουν στην παγίδα του σκληρού παιχνιδιού όπως έγινε στον πρώτο αγώνα μέσα στη Γεωργία.

Από την άλλη οι πράσινοι θα έχουν και την συμπαράσταση του κόσμου της. Είναι δεδομένο πως οι φίλοι των πρασίνων θα κατακλύσουν την Πέμπτη το βράδι κάθε γωνιά του ΓΣΠ βοηθώντας την ομάδα τους να φτάσει στον μεγάλο της στόχο. αυτό που χρειάζεται περισσότερο η ομάδα της πρωτεύουσας είναι η υπομονή κάτι που θα συμβάλει αρκετά στο να επιτύχει τον στόχο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα