Ομόνοια: Η σοβαρότητα και οι «φωνές» Μιλόγεβιτς

Η Ομόνοια με σοβαρότητα στο παιχνίδι της πήρε δίκαια δεύτερη νίκη κόντρα στον Εθνικό και με «σβηστές τις μηχανές» πήρε εύκολη πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Οι πράσινοι δεν άφησαν σε κανένα σημείο τον αντίπαλο να επιστρέψει μετά το 2-0 του ΓΣΠ και από νωρίς κλείδωσαν την υπόθεση πρόκριση.


Η σοβαρότητα που διακατέχει την Ομόνοια το τελευταίο διάστημα έχει να κάνει με την παρουσία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας. Ο Σερβος τεχνικός είναι λάτρης της πειθαρχίας και

θέλει να βλέπει το πλάνο του να βγαίνει 100% στον αγωνιστικό χώρο. Παράδειγμα αυτού, οι φωνές του σε μια φάση πριν το ημίχρονο του αγώνα αλλά και στο γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια στο 45’. Όλοι γνωρίζουν την σημαντικότητα ενός γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου και σε άλλο παιχνίδι θα μπορούσε να στοιχίσει στους πράσινους πολύτιμους βαθμούς. Πάντως οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να εφαρμόζουν πλήρως τις οδηγίες Μιλόγεβιτς και όταν δεν το κάνουν… τα ακούνε κανονικά.

Θεωρείται δεδομένο ότι με τον Σέρβο στον πάγκο της ομάδας, η Ομόνοια θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αφού στο μικρό δείγμα που έχουμε μπροστά μας φαίνεται πως υπάρχει… φως το τούνελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα