Ομόνοια: Η κρίσιμη συνάντηση

Η νέα απώλεια βαθμών, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τα λάθη που συνεχίζονται από τους ποδοσφαιριστές είναι κάποια από τα στοιχεία που θα συζητηθούν στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας με τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Καϊάφα.

Στη συνέχεια θα υπάρξει και συνεδρία του Δ.Σ για να παρθούν αποφάσεις οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα και να επανέλθει στον σωστό δρόμο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η Ομόνοια για ακόμη μια φορά φανέρωσε τα αμυντικά της λάθη. Σε ένα

παιχνίδι στο οποίο δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου κατάφερε να δεχθεί τέρμα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από τη Δόξα και από τους τρεις βαθμούς πήρε μόνο τον 1-1.

Στον αγώνα είναι και η ισοπαλία ωστόσο με τον τρόπο που ήρθε δεν άρεσε σε κανένα στην οικογένεια των πρασίνων. Είναι αυτό που δεν χωνεύουν και οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να μην βελτιώνεται, έστω και αν ο Κώστας Καϊάφας τονίζει συνεχώς πως η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περυσινή.

Την δεομένη στιγμή η απογοήτευση και ο προβληματισμός στην Ομόνοια είναι μεγάλος. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το καλό της ομάδας και να μπορέσει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών όσο πιο σύντομα γίνεται. Από την άλλη ο κόσμος άρχισε και χάνει την εμπιστοσύνη του τόσο στους ποδοσφαιριστές αλλά και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και σίγουρα η σημερινή μέρα στους πράσινους θα είναι μεγάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα