Ομόνοια: Η εκτίμηση και ο σεβασμός προς αυτούς

Νούνο Ασίς και Μίκαελ Ποτέ έμειναν χθες στον πάγκο, με τον Κώστα Καϊάφα να τους δίνει ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή και η δυναμικότητα του αντιπάλου έδωσαν το δικαίωμα στον Κύπριο τεχνικό να ξεκουράσει τους δυο πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο φετινό ρόστερ.Η κίνηση του Καϊάφα να σηκώσει τους ποδοσφαιριστές όταν η Ομόνοια τα βρήκε σκούρα λέει πολλά, αφού ό ίδιος γνωρίζει πόσο σημαντικοί είναι για την πορεία της ομάδας στην φετινή σεζόν. Ευτυχώς για τους ίδιους, η Ομόνοια πέτυχε ένα ξέσπασμα

στο δεύτερο ημίχρονο με το οποίο ουσιαστικά κλείδωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αμέσως Ασις και Ποτέ πήραν οδηγίες να καθίσουν στον πάγκο και έτσι αναμένεται να παρουσιαστούν φρέσκοι στο ντέρμπι με τον Ερμή.Οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων έδειξαν για ακόμα μια φορά τον σεβασμό προς τους δυο ποδοσφαιριστές και έγινε αντιληπτό σε ακόμα ένα παιχνίδι το πόσο αγαπητοί είναι στην ομάδα.Ο Σκέμπρι άνοιξε το σκορ και προτίμησε να πνηγυρίσει το γκολ με αυτούς παρά να τρέξει και να πανηγυρίσει μόνος. Ασίς και Ποτέ βρίσκονταν για ζέσταμα και ο Μαλτέζος έτρεξε προς αυτούς και πανηγύρισε το δεύτερο του γκολ μετά την επιστροφή του στην Κύπρο. 25 λεπτά αργότερα ο Ονησίφορος Ρουσιάς σκόραρε το 4ο γκολ της Ομόνοιας και κατευθήνθηκε στον πάγκο της ομάδας, εκεί που αφιέρωσε το γκολ στον πρώτο σκόρερ του τριφυλλιού.

Οι κινήσεις Σκέμπρι και Ρουσιά δείχνουν τον σεβασμό προς αυτούς και την εκτίμηση τους προς τους ποδοσφαιριστές που δίνουν άλλο χρώμα στην φετινή Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα