Ομόνοια: Έτσι δεν πας μπροστά

Έτσι δεν πάς μπροστά. Κάπως έτσι είναι και τα δεδομένα για την Ομόνοια, που χάλασε ότι έκτισε το τελευταίο διάστημα, με τον Μιλόγεβιτς στα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Οι ''πράσινοι'' που είχαν την ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά, απο την 3η Ανόρθωση στους πέντε βαθμούς, τελικά δεν μπόρεσαν να κάνουν το σημαντικό βήμα. Οι ''πράσινοι'' τα χάλασαν όλα, αφού αυτή τη φορά δεν ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο. Κάτι όμως που ήξερε η Πάφος και κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει τη σημαντική νίκη.

Ήταν

μια ανεξήγητη εμφάνιση σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και σίγουρα είναι πισωγύρισμα που βάζει δύσκολα , στην προσπάθεια για έξοδο στην ευρώπη. Η Ομόνοια θα πρέπει να ''τρέξει'' και πάλι και φυσικά θα πρέπει να κερδίσει απαραίτητα το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Η Ομόνοια θα πρέπει να επανέλθει άμεσα, πριν είναι αργά. Άλλωστε συνήθισε να είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Η προσοχή όμως στην Ομόνοια είναι στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου της προημιτελικής φάσης, με την Πάφο στο ΓΣΠ. Την Τετάρτη θα δώσει ένα απο τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς. Διότι πιθανό το κύπελλο, να είναι η διέξοδος για τους ''πράσινους'' για διάκριση και έξοδο στην ευρώπη.

Φυσικά το πάθημα απο την Πάφο, θα πρέπει να γίνει μάθημα. Δεν υπάρχει και άλλη επιλογή

Keywords
Τυχαία Θέματα