Ομόνοια: Είμαστε βέβαιοι πως θα είσαι εκεί!

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το Τμήμα Πετόσφαιρας της Ομόνοιας, ενόψει της Φιέστας Κατάκτησης του Πρωταθλήματος, αλλά και τον Τελικό Κυπέλλου Κύπρου.

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, ενόψει της Φιέστας Κατάκτησης του Πρωταθλήματος, αλλά και τον Τελικό Κυπέλλου Κύπρου.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, μίλησε ο επικεφαλής του Τμήματος Πετόσφαιρας, Φώτος Ιωάννου:

"Την τελευταία

φορά που συναντηθήκαμε, στις 15 Οκτωβρίου 2015, είχαμε αναδείξει μέσω του ρητού "Είναι εύκολο να ανέβεις στην κορυφή, αλλά δύσκολο να κρατηθείς εκεί", τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της προσπάθειάς μας για να κατακτήσουμε το δεύτερο συνεχόμενο μας πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο, κάτι που θα σήμαινε και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος.

Σήμερα, έξι μήνες αργότερα, είμαστε πρωταθλητές, καταγράφοντας και ένα εντυπωσιακό σερί με 24 συνεχόμενες νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, κατακτήσαμε και το σούπερ καπ, ενώ η ομάδα μας θα συμμετάσχει στον τελικό κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Ακόμη, απομένει άλλη μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και εάν κερδίσουμε την Ανόρθωση, στο στάδιο "Ελευθερία", τότε θα ολοκληρώσουμε τη φετινή μας προσπάθεια στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 20 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με λίγα λόγια, η ομάδα μας όχι μόνο διατηρήθηκε στην κορυφή, αλλά εδραίωσε με επιβλητικό τρόπο την κυριαρχία της στο άθλημα στην Κύπρο. Στον αθλητισμό, ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξεις ποιος είσαι, είναι με τις επιδόσεις που καταγράφεις. Και εμείς, συνεχώς αποδεικνύουμε ότι το Τμήμα μας λειτουργεί επαγγελματικά, σοβαρά και μεθοδικά, αλλά και ότι η ομάδα μας είναι με διαφορά η ποιοτικότερη στην Κύπρο.

Και επειδή η παροιμία εύστοχα αναφέρει πως: "Τρώγοντας έρχεται η όρεξη", εμείς όχι μόνο δεν σταματάμε εδώ, αλλά ουσιαστικά εδώ αρχίζουμε! Όσο αφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στοχεύουμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα την παρουσία μας στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το κύπελλο.

Για την υλοποίηση των πιο πάνω στόχων, μας απομένουν άλλα δύο παιχνίδια.

Χρονικά, το πρώτο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Απριλίου, με αντίπαλο την Ανόρθωση, στις 20:00. Την ημέρα αυτή, είναι προγραμματισμένη η φιέστα για την κατάκτηση του 2ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Τμήματος Πετόσφαιρας. Είναι η ημέρα κατά την οποία η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την ομάδα πετόσφαιρας, για την εξαιρετική παρουσία που έχει και τις προδιαγραφές που δημιουργεί για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ευχαριστήσουμε την ομάδα πετόσφαιρας; Με το να γεμίσουμε ασφυκτικά το στάδιο "Ελευθερία", την ερχόμενη Παρασκευή. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος. Οφείλουμε να γεμίσουμε το στάδιο, να σπρώξουμε την ομάδα μας σε άλλη μία νίκη και έπειτα, να απολαύσουμε την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά από αυτό, η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει ακόμη ένα ραντεβού. Την Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016, στην κλειστή αίθουσα "Κίτιον", στη Λάρνακα, η ομάδα μας θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα, στον μεγάλο τελικό κυπέλλου.

Έχουμε χρέος μας να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια που μας αναλογούν, να κάνουμε δική μας έδρα το στάδιο και να αποτελέσουμε το μεγάλο "όπλο" της ομάδας μας, στην προσπάθειά της για το τρεμπλ! Λεπτομέρειες αναφορικά με τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου, θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ / ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ,

Απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι θέλεις μία ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ και στο άθλημα της πετόσφαιρας. Απέδειξε, για άλλη μία φορά, ότι αναγνωρίζεις και τιμάς αυτούς που δοξάζουν το τιμημένο τριφύλλι. Απέδειξε, για άλλη μία φορά, ότι αποτελείς ό,τι πιο πολύτιμο για τον Κυπριακό αθλητισμό.

Επαναλαμβάνω τα δύο ραντεβού που έχουμε τις επόμενες μέρες:

1) Φιέστα κατάκτησης πρωταθλήματος, 20η αγωνιστική, Παρασκευή, 15 Απριλίου και ώρα 20:00. ΟΜΟΝΟΙΑ - Ανόρθωση, στο στάδιο "Ελευθερία".

2) Τελικός Κυπέλλου Πετόσφαιρας, Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016, στην κλειστή αίθουσα "Κίτιον", στη Λάρνακα. ΟΜΟΝΟΙΑ - Νέα Σαλαμίνα

Το Τμήμα πετόσφαιρας έχει ανάγκη τη δική σου παρουσία.

Τεχνική ηγεσία, πετοσφαιριστές και επιτροπή πετόσφαιρας, σε προσκαλούν στα δύο αυτά παιχνίδια.

Είμαστε βέβαιοι πως θα είσαι εκεί!

Σε περιμένουμε!

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στον βασικό χορηγό του Τμήματος Πετόσφαιρας, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, κάτι που είναι απόλυτα σεβαστό.

Επίσης, ευχαριστούμε τους υπόλοιπους χορηγούς του Τμήματος, τις Ψησταριές "Καπάτσος", την ΟΠΑΠ Κύπρου, το τυπογραφείο GMS Litho Photo, το Europa Hotel, τα Μεταλλικά "Ηρακλής Μιχαηλίδης", την εταιρία IS Recycle και το Presse Cafe.

Επίσης, ευχαριστώ την τεχνική ηγεσία, τους πετοσφαιριστές μας, την επιτροπή Πετόσφαιρας, αλλά και τον κόσμο που στηρίζει το Τμήμα Πετόσφαιρας.

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Σάββα:

"Ευχαριστώ όλους στο τμήμα, τους χορηγούς μας, την επιτροπή πετόσφαιρας, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους πετοσφαιριστές μας, που μας κάνουν περήφανους κάθε βδομάδα, αλλά και τον κόσμο που μας ακολουθά σε κάθε παιχνίδι. Όσους στόχους θέσαμε στην αρχή της σεζόν, οι πετισφαιρστές μας τους έχουν υλοποιήσει. Την Παρασκευή ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να έρθει στην φιέστα για να τους χειροκροτήσει. Στον τελικό κυπέλλου είμαστε το φαβορί, αυτό είναι κάτι που δεν μας φοβίζει και έχουμε χρέος να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν".

Εκ μέρους τον πετοσφαιριστών της ομάδας, μίλησε ο αρχηγός, Σωτήρης Πετρακίδης: "Κατακτήσαμε τους τρεις απο τους τέσσερις στόχους μας. Τώρα, μας περιμένει ο τέταρτος στόχος, που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Ευχαριστω όλους στο Τμήμα πετόσφαιρας, τους χορηγούς, την Επιτροπή, την τεχνική ηγεσία, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Επιθυμία των πετοσφαιριστών είναο ο κόσμος να δώσει μαζικό παρών στην φιέστα και στον τελικό κυπέλλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα