Ομόνοια: Είμαστε και εμείς εδώ!

Η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε απο τον πρώτο αγώνα μετά το επιβλητικό 4-0. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Κώστα Καϊάφα να δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η Ομόνοια όμως δεν παρουσιάστηκε αποδυναμωμένη αλλά ακόμη πιο απαιτητική. Έφτασε σε μια ακόμη ευρεία νίκη με 5-0 και σφράγισε την πρόκριση της προημιτελική φάση, με συνολικό σκόρ 9-0!. Έκλεισε ραντεβού με την Καρμιώτισσα και είναι χωρίς καμία αμφιβολία το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στα ημιτελικά.

Πέραν απο την πρόκριση λοιπόν το κέρδος για την Ομόνοια είναι ότι οι νεαροί

της άσοι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για να ανταποκριθούν. Αγωνίστηκαν με πάθος και αποφασιστικότητα και '' φώναξαν δυνατά ότι είναι και αυτοί εδώ'' Παναγιώτου, Δημητρίου, Μουλαζίμης , Σαμμούτης, Λούβαρης, Παναγή, Κονομής . Τα παιδιά της Ομόνοιας στα οποία θα πρέπει να στηρίξει αρκετά για το άμεσο μέλλον. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν απο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Διότι για να πάρουν τις ευκαιρίες και να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του εκτοπίσματος της Ομόνοιας, θα πρέπει να δουλέψούν σκληρά!

Τρανό παράδειγμα ο Παντελής Κονομής που στην παρθενική του παρουσία , πέτυχε δυο τέρμαατα. Όμως στις δηλώσεις του έδειξε, ότι πατά στο έδαφος και είπε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

Μπράβο όμως στους νεαρούς , που έδειξαν στον Κώστα Καίάφα ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Είναι δεδομένο ότι ο Κύπριος τεχνικός δεν θα διστάσει να δώσει την ευκαιρία αν κρίνει ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Τρανό παράδειγμα ο Οικονομίδης. Πήρε τις ευκαιρίες του και τωρα έχει θέση στην ενδεκάδα.

Ο Παναγή
Keywords
Τυχαία Θέματα