Ομόνοια: Δεν έχει να αποδείξει τίποτα!

Ο Σίλβα Κλέιτον υπέκυψε στις πιέσεις του καλού του φίλου Νίκου Νταμπίζα και η μετεγγραφή «μπαμ» ολοκληρώθηκε. Η απόκτηση Κλέιτον δεν εμπεριέχει κανένα ρίσκο και τούτο κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Επίσης, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα, αφού η εμπειρία, το ταλέντο και οι ικανότητες του είναι τεράστιες και περισσεύουν για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Βραζιλιάνος είναι να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να βοηθήσει την Ομόνοια να εκπληρώσει τους στόχους της και να βγάλει ασπροπρόσωπο τον καλό του φίλο.

Σε όλες ανεξαιρέτως

τις ομάδες που αγωνίστηκε ο Κλέιτον έδειξε αφοσιωμένος και άριστος επαγγελματίας.

Παραστάσεις πρωταθλητισμού
Επίσης σημαντική παράμετρος το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος έχει παραστάσεις από πρωταθλητισμό και έχει κατακτήσει τίτλους στην καριέρα του. Ο πρώτος τίτλος της καριέρα του ήταν το 2007, με τη φανέλα της Λάρισας και με συμπαίκτη τον Νίκο Νταμπίζα, καθώς και τους Αλωνεύτη, Νεκτάριο Αλεξάνδρου και Γιόζεφ Κόζλεϊ και προπονητή τον Γιώργο Δώνη. Το 2010 κατέκτησε το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια (2008-12), ενώ το 2014 αναδείχθηκε πρωταθλητής Κροατία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Επίσης, εξαιρετική σεζόν πραγματοποίησε το 2014-15, με τη φανέλα της Ξάνθης, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 25 αγώνες, που ήταν και η πιο παραγωγική της καριέρας του. Στην περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Ελαζιγκσπορ, έχοντας 14 συμμετοχές και δύο γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα