Ομόνοια: Μπορούν να συνυπάρξουν;

Ο Αντρέ Σκέμπρι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της Ομόνοιας, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με γκολ.

Από την άλλη η επιστροφή του πρώτου σκόρερ, Μίκαελ Ποτέ μετά από ένα μήνα έφερε χαμόγελα στο στρατόπεδο των πρασίνων.Πλέον ο Κώστας Καϊάφας έχει ενώπιον του το εξής ερώτημα. Μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα οι Σκέμπρι και Ποτέ;Το ερώτημα από τους πλείστους θα απαντηθεί καταφατικά καθώς

από την στιγμή που ο Σκέμπρι πήρε φανέλα βασικού αγωνιζόμενος στα φτερά της επίθεσης και με τον Ρομπέρτο Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης, τότε το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Αφρικανό επιθετικό. Δηλαδή να αγωνιστεί ο Ποτέ σαν προωθημένος και ο Σκέμπρι στα «φτερά».

Το γεγονός ότι πριν από δυο χρονιές ο Μαλτέζος αγωνιζόταν στην ίδια ενδεκάδα με τον Αντρέ Άλβες και μάλιστα ήταν και οι δυο τους παραγωγικοί (σύνολο 23 γκολ), αυξάνει τις πιθανότητες να πετύχει η είσοδος στην ενδεκάδα Σκέμπρι-Ποτέ.Για να δούμε εάν η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι στο Παπαδόπουλος κόντρα στην Ανόρθωση και εάν οι δυο τους καταφέρουν να βρουν την χημεία μεταξύ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα