Ομόνοια Futsal: Φουλ για πρόκριση

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας, για τον αυριανό (29/12) νοκ-άουτ αγώνα για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών, το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο "Ελευθερία".

Οι "πράσινοι" επιθυμούν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού, καθώς μέσα στους βασικούς στόχους της αγωνιστικής περιόδου είναι και η κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Εθνικός Λατσιών έχει αποδείξει με την παρουσία της ότι είναι μία καλή ομάδα, που διεκδικεί το κέρδος σε κάθε της παιχνίδι. Επιπλέον, στον αγώνα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη 2-2

εκτός έδρας με τον Εθνικό.

Η Ομόνοια έδειξε ότι διανύει μία πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, με συνεχή βελτίωση της απόδοσής της, κάτι που έχει επιδράσει θετικά στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών.

Σημαντική θα είναι για άλλη μία φορά η παρουσία του κόσμου, ο οποίος καλείται να στηρίξει την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση, με μία μαζική παρουσία στο στάδιο "Ελευθερία". Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα