Ομόνοια: Δεν το έκανε…ευκαιρία να το κάνει

Ντέρμπι για αποδείξεις και μάλιστα αρκετές είναι για την Ομόνοια το αυριανό κόντρα στον Απόλλωνα. Οι πράσινοι θα έχουν την ευκαιρία με νίκη να περάσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας άρα και πιο κοντά στον στόχο του θεσμού του πρωταθλήματος που δεν είναι άλλος από την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Από την άλλη για να πετύχουν κάτι τέτοιο θα πρέπει καταρχήν να σκοράρουν. Σε δυο παιχνίδια με τους γαλάζιους της λεμεσού δεν σκόραραν αλλά και ούτε δέχθηκαν κάποιο τέρμα. Το δεύτερο στοιχείο είναι

μεγαλύτερο του πρώτου αλλά θα πρέπει στο αυριανό ντέρμπι να γίνει πραγματικότητα και το πρώτο. Μόνο σε μια τέτοια περίπτωση η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα βρεθεί και πιο κοντά στο στόχο.

Ωστόσο υπάρχει ακόμη ένα πρόβλημα στην ομάδα της Λευκωσίας και είναι εδώ που ο Σέρβος τεχνικός καλείται να το λύση. Στα δυο τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ, οι πράσινοι δεν κατάφεραν να βρουν τα αντίπαλα δίκτυα, κάτι που στοίχησε ειδικά στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει ο Μιλόγεβιτς να διορθώσει τα λάθη που παρατηρούνται στην επιθετική λειτουργία της ομάδας για να βρεθεί και πιο κοντά στον στόχο της για το αυριανό ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα