Ολυμπιακός: Οριστικά εκτός Καμπιάσο και Ντουρμάζ

Ελάχιστες έως μηδαμινές είναι οι ελπίδες να προλάβουν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, οι Εστεμπάν Καμπιάσο και Τζίμι Ντουρμάζ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται εκτός έδρας, το μεσημέρι της Κυριακής (25/10) στις 15:00 και ο Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να κάνει τα σχέδιά του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των δύο ποδοσφαιριστών. Κι αν για τον Σουηδό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, ο Αργεντινός δεν κατάφερε να μπει σε φουλ ρυθμούς, μια και έκανε θεραπεία και

στην προπόνηση της Παρασκευής (23/10) και αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι στην αποστολή των Πειραιωτών.

Παράλληλα, εκτός θα είναι ο Νταβίντ Φουστέρ, που έκανε θεραπεία στην πισίνα και το γυμναστήριο, ο Τάσος Αυλωνίτης που ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα, αλλά και ο Γιάννης Μανιάτης που συνεχίζει την αποκατάστασή του ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμό. Αντίθετα, ο Άλαν Πουλίδο είναι διαθέσιμος, καθώς γυμνάστηκε για μία ακόμα μέρα κανονικά, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μπήκε σε φουλ ρυθμούς.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την… έξοδο στο Περιστέρι θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου (24/10), καθώς στις 17:30 έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς της 8ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα