Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Βοσνία

Προπόνηση στο ΓΣΠ και Συνέντευξη Τύπου περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στο ΓΣΠ.

Η προπόνηση της Εθνικής μας θα αρχίσει στις 18:15 και θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά. Θα προηγηθεί στις 17:45 η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας ομάδας.

Η Εθνική άρχισε την προετοιμασία της για τον αυριανό καθοριστικό

αγώνα με τους Βόσνιους χθες βράδυ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας, αφού σε περίπτωση νίκης και σε περίπτωση που το Ισραήλ δεν νικήσει εκτός έδρα το Βέλγιο, η Εθνική μας θα τερματίσει τρίτη στο 2ο όμιλο και θα παίξει στα μπαράζ για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016 τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Από τον αγώνα με το Ισραήλ δεν έχουν προκύψει αγωνιστικά προβλήματα και στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκονται οι ακόλουθοι 23 ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Χάρης Κυριάκου, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Αγγελής Αγγελή, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Οικονομίδης,Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Γιώργος Εφραίμ, , Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Κολοκούδιας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας, 12 Οκτωβρίου:
17:45 Συνέντευξη Τύπου Εθνικής Κύπρου (Συνεδριακό Κέντρο ΓΣΠ)
18:15 Προπόνηση Εθνικής Κύπρου στο ΓΣΠ, ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.
19:00 Συνέντευξη Τύπου Εθνικής Βοσνίας (Συνεδριακό Κέντρο ΓΣΠ)
19:30 Προπόνηση Εθνικής Βοσνίας στο ΓΣΠ, ανοικτή 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα