Όλοι μαζί τα καταφέραμε και φέτος!

Στο 7ο METRO Animal Day τα αδέσποτα μας βρήκαν τα δικά τους σπιτάκια!

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά με μεγάλη επιτυχία, το METRO Animal Day, στα METRO Στροβόλου, Λάρνακας και Λεμεσού. Και φέτος η προσέλευση του κοινού, μικρών και μεγάλων, ήταν συγκινητική, ενώ οι υιοθεσίες που πραγματοποιήθηκαν απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι το κοινό μπορεί να προσφέρει μια καλύτερη στέγη στα ζωάκια μας, γιατί πραγματικά

το αξίζουν.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πέραν των 70 υιοθεσιών γάτων και σκύλων από τα τοπικά καταφύγια, με τη συνεισφορά των €20 από METRO στα έξοδα κτηνιάτρου και των τροφών αξίας €20 από την Purina για κάθε υιοθετημένο ζωάκι. Στην εκδήλωση συμμετείχαν το Nicosia Dog Shelter, το Dog Valley Centre Λεμεσού, το P.A.W.S, ο Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων και Πουλιών Λάρνακας και το CAT P.A.W.S.

Οι παρευρισκόμενοι στήριξαν τις φιλοζωικές οργανώσεις αγοράζοντας αναμνηστικά δωράκια και ενισχύοντας το πολύτιμο έργο τους. Τα εύσημα πάνε στους εθελοντές φιλόζωους που έδωσαν το παρόν τους βοηθώντας και στηρίζοντας τις φιλοζωικές οργανώσεις σε αυτήν τη σημαντική προσπάθεια από τα METRO, που έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα