Όλα όσα θα διαβάσετε στα κυπριακά πρωτοσέλιδα

Τα θέματα συσπείρωσης στα κόμματα που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου, η χρηματοδότηση υποδομών επεξεργασίας LNG από την ΕΕ, οι αντιπαραθέσεις στο πολιτικό σκηνικό ενόψει των προεδρικών εκλογών, η τελική προεκλογική συγκέντρωση του Σταύρου Μαλά και η δήλωση Αναστασιάδη για «τα λεφτά της μαμάς» είναι από τα βασικά θέματα που προβάλλονται στις σημερινές εφημερίδες.

Η «Αλήθεια» κάτω από τον τίτλο «Συσπειρωθείτε γιατί χανόμαστε» γράφει στο κύριό της θέμα για σοβαρό πρόβλημα συσπείρωσης στα κόμματα που στηρίζουν το Νικόλα Παπαδόπουλο

και ότι απογοητευμένος ο Γιώργος Περδίκης τα ψέλνει μέσω επιστολής στα μέλη των Οικολόγων. Αλλού, αναφέρεται σε μεγάλα σχέδια για μαρίνα και λιμάνι το 2018 στη Λάρνακα. Σε άλλο θέμα γράφει για νέα εποχή στο κυπριακό ναυτικό που ενισχύεται με ένα σύγχρονο πλοίο 62 μέτρων, υψηλών δυνατοτήτων.

Ο «Πολίτης» με τίτλο στο κύριό του θέμα «Μποναμάς 100 εκατ. για φθηνότερο ρεύμα» αναφέρει ότι η ΕΕ συμβάλλει στην εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου και ότι με 100 εκατ. θα χρηματοδοτηθούν οι υποδομές επεξεργασίας LNG. Σε άλλο θέμα γράφει ότι τρία πλοία για PESCO και ΑΟΖ αποκτά η Κύπρος. Αλλού, αναφέρεται σε τελική επίδειξη δύναμης από τους υποψηφίους που πραγματοποιούν τις τελικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις.

«Στην τελική με φουλ επίθεση» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα ο «Φιλελεύθερος» που γράφει ότι φλέγεται το πολιτικό σκηνικό με αντιπαραθέσεις υψηλών τόνων και υψηλών προσδοκιών. Σε άλλο θέμα γράφει ότι στον αρχιπλοίαρχο Ιωαννίδη είναι αφιερωμένο το νέο πλοίο που παραδόθηκε χθες. Αλλού γράφει πως συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ της ΑΤΗΚ για να εξετάσει τις αξιολογήσεις δύο προσφοροδοτών για την εξαγορά της Cyta Hellas.

Η «Χαραυγή» με τίτλο «Ελπίδα των πολλών νέος Πρόεδρος ο Σταύρος Μαλάς» προβάλλει τη χθεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση του Σταύρου Μαλά ο οποίος διεμήνυσε ότι «τώρα θα γίνουμε εμείς αυτό που περιμένουμε». Αλλού γράφει για απροκάλυπτες απειλές προς τους εργαζόμενους στα ΚΙΕ, οι οποίοι χθες πραγματοποίησαν τρίωρη στάση εργασίας, ζητώντας εργασιακή διασφάλιση. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη πρότεινε και αποδέχθηκε το κούρεμα σύμφωνα με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Σε πλούσιους συγγενείς επικεντρώνεται η εκστρατεία» τιτλοφορεί το κύριό της θέμα η αγγλόφωνη ‘’Cyprus Mail’’ που αναφέρεται στη δήλωση του Προέδρου ότι σέβεται τη μητέρα του Προέδρου του ΔΗΚΟ. Σε άλλο θέμα γράφει ότι τοξικά αέρια από θερμάστρα υγραερίου πιθανόν να προκάλεσαν το θάνατο ζεύγους στην Αγία Θέκλα. Αλλού προβάλλει φωτογραφία από το χθεσινό αγιασμό στο νέο πλοίο που αγοράστηκε για το ναυτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα