Φόνος στα Περβόλια με νεκρή 77χρονη

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 10 το πρωί στην περιοχή Περβόλια στη Λάρνακα.Νεκρή είναι η Ζωή Κατσαρή 77 ετών, η οποία δέχθηκε 5 πυροβολισμούς απο τον 80χρονο σύζυγό της Γιάγκο Κατσαρή.

Ο 80χρονος μετέβη στην αγροικία του στην περιοχή Σιηρόλακος πίσω από τον πύργο της Ρήγαινας στα Περβόλια όπου διέμενε η εν διαστάσει σύζυγός του, Ζωή Κατσαρή, 77 χρόνων μαζί με την οικιακή βοηθό της.

Οικονομικοί οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 80χρονου Κατσαρή - Χειροπέδες στον δράστη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας,

το ζευγάρι είχε διαπληκτιστεί για οικονομικούς λόγους με αποτέλεσμα ο Κατσαρής να ανασύρει το περίστροφο που είχε στην κατοχή του και να πυροβολήσει τη σύζυγό του.

Την Αστυνομία ειδοποίησε η οικιακή βοηθός και στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Λάρνακας όπου παρέλαβε τη σορό.Ο Γιάγκος Κατσαρής συνελήφθη από την Αστυνομία και κρατείται στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

Συνεργάσιμος με τις αρχές ο δράστης - Αύριο παρουσιάζεται ενώπιον Επαρχιακού

Συνεργάσιμος φαίνεται να είναι με τις αρχές κατά τις πρώτες ώρες της σύλληψής του ο 80χρονος Κατσαρής. Αύριο νωρίς το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προκειμένου να εκδοθεί διάταγμα σύλληψης εναντίον του.

Σημειώνεται ότι, η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν απο τις 10 το πρωί στα Περβόλια της Λάρνακας όπου συνταξιούχος πυροβόλισε και τραυμάτισε θανάσιμα την 77χρονη σύζυγό του. Στην σκηνή έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις αποκλείοντας την σκηνή προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα