Οι βροχές που επηρεάζονται από τη σημερινή βροχόπτωση

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νότια ή σε καταιγίδα ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά

και τα βόρεια. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης, ενώ τοπικά στα νότια ή και σε καταιγίδα, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και το απόγευµα αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Τετάρτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα