Οι πρώτες εντυπώσεις του Μιχαϊλοφ (νέες δηλώσεις)

Για την νέα του πρόκληση στην καριέρα του μίλησε στην Βουλγαρία το νέο απόκτημα της Ομόνοιας ο τερματοφύλακας Μιχαϊλοφ.

«Είμαι ευχαριστημένος που μετά από 8 εβδομάδες συζητήσεων υπόγραψα σήμερα το συμβόλαιο μου με την Ομόνοια. Πριν από δυο εβδομάδες ο τεχνικός διευθυντής και μετά ο προπονητής ήρθε και μιλήσαμε στην Σόφια. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα μου σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ήμουν χωρίς ομάδας. Αρχίζω άμεσα προπονήσεις για να φτάσω στο 100% ετοιμότητας και να κάνω το ντεμπούτο μου με

την Ομόνοια».

«Έχουμε δυο παιχνίδι αυτές τις μέρες. Ένα αύριο κόντρα στον Εθνικό και ένα την Πέμπτη. Γι’ αύριο θα δώ τον αγώνα από τις εξέδρες. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την Λευκωσία είναι πως είναι ωραία πόλη και εξαιρετικό το κλίμα. Το γήπεδο είναι ωραίο και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας επιβεβαιώνει πως η Ομόνοια είναι μεγάλος σύλλογος».

«Χρειάζομαι να παίξω παιχνίδια. Τώρα έχω λίγες μέρες για να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Στις διακοπές των Χριστουγέννων θα επιστρέψω στην χώρα για πάρω τα πράγματα μου. Τώρα ψάχνω για διαμέρισμα Ελπίζω να είμαι έτοιμος για τον αγώνα μας στις 2 Ιανουαρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα