Οι πάσες των παικτών της Παρί από το 85' και μετά

Από την Τετάρτη, όλος ο πλανήτης πανηγυρίζει μαζί με την Μπαρτσελόνα για το απίστευτο κατόρθωμά της. Ένα έπος που αποδεικνύει την κυριαρχία των καταλανών απέναντι στους Παριζιάνους, κάτι που έρχονται να αποδείξουν και οι αριθμοί.

Η ομάδα του Λούις Ενρίκε τα κατάφερε. Όπως είχε... υποσχεθεί και ο προπονητής των Καταλανών, "έριξε" εξάρα στην Παρί και με εμφατικό τρόπο από το 85ο λεπτό και μετά, ενώ το σκορ βρισκόταν ακόμα στο 3-1, έκανε τα πάντα για να πάρει την πρόκριση.

Και 'τα πάντα' είναι λίγο μπροστά σε αυτό που δείχνουν οι αριθμοί του αγώνα για τις πάσες που

αντάλλαξε η Παρί από το 85' και μετά. Έχουμε και λέμε:

Η Μπαρτσελόνα, στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα, είχε 6 σουτ. Από αυτά, τα 3 κατέληξαν στα δίχτυα του Τραπ. Η Παρί, λοιπόν, τι έκανε για να αποτρέψει την... επέλαση των Ισπανών; Κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μόλις 4 πάσες, από τις οποίες οι 3 προέρχονταν από τη σέντρα! Πράγμα που σημαίνει ότι οι "φοβισμένοι" παίκτες της Παρί, αντάλλαξαν την μπάλα μόλις 1 φορά σε κανονική ροή του αγώνα για τα τελευταία 10 λεπτά!

Μην ξεχνάμε πως ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που κέρδισε το φάουλ από τον Βερράτι, για να έρθει μετά το γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα