Οι κορυφαίοι στα "clean sheets" στην Premier League

Ο Τζο Χαρτ για 100η φορά στην καριέρα του κράτησε το μηδέν σε αγώνα της Premier League και βρίσκεται στην 12η θέση της σχετικής λίστας των κορυφαίων στα "clean sheets" στο Νησί. Ο Σμάιχελ, ο Τσεχ, ο Σίμαν και άλλοι.

Ο Τζο Χαρτ θεωρείται ο κορυφαίος Άγγλος τερματοφύλακας και σίγουρα ένας από τους top που αγωνίζονται στην Premier League. Στο ντέρμπι της Σίτι με την

Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" που έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ, σημείωσε ένα ιδιαίτερο κατόρθωμα.

Ο διεθνής γκολκίπερ κατάφερε για 100η φορά στην καριέρα του να κρατήσει το μηδέν σε αγώνα της Premier League και βρίσκεται πλέον στην 12η θέση της σχετικής λίστας. Μάλιστα, έχει αρκετά χρόνια μπροστά του για να φτάσει ακόμα και στην κορυφή.

Μπροστά του βρισκόταν ορισμένα "ιερά τέρατα" της θέσης και κάποιοι που δεν είναι στο επίπεδό του, αλλά λόγω της πολυετούς θητείας τους, κατάφεραν να... αναρριχηθούν στη λίστα. Πολύ πιθανό σχετικά σύντομα να τους βάλει από κάτω, αρκεί να είναι υγιής.

Ποιοί είναι αυτοι; Ο Πίτερ Σμάιχελ, ο Έντουιν Φαν ντερ Σαρ, ο Ντέιβιντ Σίμαν, ο Πετρ Τσεχ και αρκετοί ακόμη ανήκουν στην κορυφαία 11άδα των clean sheets στο -κατά πολλούς- κορυφαίο και πιο απαιτητικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Ο Νο1 θα σας εκπλήξει σίγουρα...

Σέι Γκίβεν - 113 clean sheets



Τιμ Χάουαρντ 128 clean sheets



Πίτερ Σμάιχελ - 129 clean sheets



Έντουιν φαν ντερ Σαρ 132 clean sheets



Μπραντ Φρίντελ 132 clean sheets



Πέπε Ρέινα 134 clean sheets



Νάιτζελ Μάρτιν 138 clean sheets



Ντέιβιντ Σίμαν 142 clean sheets



Μαρκ Σβάρτσερ 152 clean sheets



Πετρ Τσεχ 167 clean sheets



Ντέιβιντ Τζέιμς 170 clean sheets

Keywords
Τυχαία Θέματα