Οι γιορτές των Χριστουγέννων ξεκινούν και το Itameshi βάζει τα γιορτινά του!

Η 20 Δεκεμβρίου υποδέχεται τον Σεφ Πολυχρόνη Δαμαλά και τον Dj Cayler για μία ξεχωριστή νύχτα! Μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις σε συνδυασμό με Μυκονιάτικη μουσική υπόσχονται μία εμπειρική βραδιά!

Το όνομα του σεφ Δαμαλά είναι συνυφασμένο με τη μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με μεσογειακές επιρροές. Ο πολυβραβευμένος σεφ μετρά 20 χρόνια μαγειρικής διαδρομής σε 4 ηπείρους και μία δική του ομάδα 60 μαγείρων σε Αθήνα,

Μύκονο και Σαντορίνη. Έχει περάσει από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και βραβευμένες με αστέρια Michelin κουζίνες όπως το Le Moulin de Mougin, Berasategui,  Arzak, La Via Romana και Zuma Dubai.

Την τελευταία δεκαετία βραβεύεται κάθε χρόνο από έγκριτους γαστρονομικούς οδηγούς για την κουζίνα που προσφέρει μαζί με τις ομάδες του. Σήμερα ηγείται του βραβευμένου εστιατορίου Izakaya στο Κολωνάκι και τα καλοκαίρια τον βρίσκουν μεταξύ Μυκόνου και Σαντορίνης ως Executive chef των ξενοδοχείων Cavo Tagoo.

Ο Dj CAYLER είναι ο resident dj στο SANTANNA LIFESTYLE BEACH CLUB στην Μύκονο και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους dj, όπως BLACK COFFEE , DJ DIESEL, MIND AGAINST. Με το ξεχωριστό του στυλ  έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμμα τα πάνω του, και η μουσική του ‘’ανάγκασε’’ τους  επιχειρηματίες να τον καλούν ο ένας μετά τον άλλον, προκειμένου να παίξει μουσική στα μαγαζιά τους με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Τον χειμώνα ταξιδεύει σε άλλη πόλη κάθε βράδυ για να παίξει μουσική, ενώ τα καλοκαίρια είναι μόνιμα στο νησί των ανέμων στο SANTANNA.
 

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 22 591020

Αθηνάς 6, Λευκωσία, 1016

Keywords
Τυχαία Θέματα