Οι εφιαλτικές πρεμιέρες του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει παίξει σε έναν τελικό Grand Slam και σε τρεις ημιτελικούς, όμως έχει υποστεί και αρκετές οδυνηρές ήττες σε πρεμιέρες των major διοργανώσεων.

Το 2017, πάντως, οι αποκλεισμοί από τον Ίβο Κάρλοβιτς στο Roland Garros και από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς στο Wimbledon, θα μπορούσαν να θεωρηθούν «φυσιολογικοί», καθώς

τότε ο Στεφ έκανε τα πρώτα βήματά του στο tour.

Το 2018, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε το «ντέρμπι» με τον Ντένις Σαποβάλοφ στον πρώτο γύρο του Australian Open, όμως ακολούθησαν ήττες-έκπληξη.

Η πρώτη σημειώθηκε από τον Τόμας Φαμπιάνο το 2019 στο Wimbledon και στην συνέχεια ήρθε ο αποκλεισμός από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στο US Open της ίδιας χρονιάς.

Πέρυσι σημειώθηκε άλλη μια «καταστροφική» ήττα σε πρεμιέρα, αφού ο Στέφανος έχασε στα τρία σετ από τον Φράνσις Τιάφοου, λίγες μέρες μετά την πρόκριση στον τελικό του Roland Garros.

Σίγουρα, ωστόσο, η πιο οδυνηρή ήττα, το πιο οδυνηρό βράδυ ήταν το χθεσινό, με τον 24χρονο τενίστα να παραδίνεται στον «άγνωστο» Ντανιέλ Γκαλάν, πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερη εμφάνιση στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα