Οι δηλώσεις των διεθνών μας από το ΓΣΠ

Δηλώσεις παραχώρησαν οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές αμέσως μετά το τελος του αγώνα Κύπρος - Βοσνια (2-3)

Λαϊφης: "Δώσαμε όλη τη ψυχή , δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του, ήταν το μεγαλύτερο μας κέρδος. Όμως προχωρούμε, πρέπει να συνεχίσουμε."

Μυτίδης: "Είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είμαστε απογοητευμένοι, όμως πρέπει να κτίσουμε για τη συνέχεια για να μπορέσουμε να κάνουμε

το επόμενο βήμα. Η έδρας μας μπορεί να γίνει μια καυτή έδρα. Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Παίζαμε μπροστά από 500 άτομα, τώρα φέραμε τον κόσμο κοντά. Είναι συγκηνιτικό."

Χαραλαμπίδης: "Είναι λυπηρό που δεν τα καταφέραμε. Φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ενώσαμε τους φιλάθλους από όλες τις ομάδες. Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια. Έγιναν βήματα προόδου, ο κάθε ποδοσφαιριστής παίζει για το εθνόσημο και για την Κύπρο μας."

Εφραίμ: Είμαστε πικραμένοι, όμως έγινε καλή προσπάθεια. Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές καλοί που μπορούν να διακριθούν και να φτάσουν την εθνική ψηλά. Βλέπουμε την επόμενη διοργάνωση και τους θέλουμε όλους κοντά μας. Μακάρι να τα καταφέρουμε στην επόμενη διοργάνωση"

Keywords
Τυχαία Θέματα