Οι δηλώσεις από το Μακάρειο

Εμφανώς ανακουφισμένος από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στο τρέχον πρωτάθλημα ήταν ο Ηλίας Χαραλάμπους, μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού.  

Από την άλλη, ο προπονητής των μαυροπρασίνων, Λεωνίδας Βόκολος, παρά την πέμπτη διαδοχική ήττα και την συμπλήρωση εννέα αγώνων δίχως νίκη, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την κατάσταση.

Ηλίας : «Ευτυχώς στο τέλος το βάλαμε, γνωρίζαμε ποιος είναι ο Μάιντεβατς»

«Είχαμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός

είναι μια καλή ομάδα, τα πρόσφατα αποτελέσματά του δεν ήταν αντιπροσωπευτικά. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι, όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν κρατήσαμε την μπάλα, όπως θα θέλαμε, όμως βρήκαμε 2-3 ευκαιρίες για γκολ. Ευκαιρίες είχε και ο Ολυμπιακός, γενικά ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε, καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και μας δυσκόλεψε, γιατί θέλαμε μόνο την νίκη. Τα παιδιά που μπήκαν στο β’ μέρος βοήθησαν πολύ και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.

Όπως είχε γίνει το παιχνίδι, από ένα σημείο και μετά, κάθε ομάδα θα μπορούσε να φτάσει στο 2-1. Ευτυχώς που στο τέλος το πετύχαμε εμείς. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την συνέχεια. Πλέον, βλέπουμε το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, στο οποίο θέλουμε επίσης τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε πολύ καλά ποιος είναι ο Μάιντεβατς, θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια, όπως και οι υπόλοιποι νεοφερμένοι και τα άλλα παιδιά»

Λεωνίδας Βόκολος: «Στο ίδιο έργο θεατές, παιδικά λάθη»

«Δυστυχώς, σε άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές: μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, αλλά ξανά από ατομικά λάθη ο αντίπαλος μας τιμώρησε. Συνεχίζεται η συγκεκριμένη περίοδος δυσκολίας για μας, η προσπάθεια γίνεται από όλους καθημερινά, θα πρέπει όλοι να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να περιορίσουμε τα παιδικά λάθη που μας κοστίζουν γκολ δίχως λόγο.

Είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεχτήκαμε γκολ... Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε. Ούτε για μένα είναι ευχάριστο...

Δουλεύουμε όλοι για να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως θες. Είμαι εδώ 20 μέρες, έχουμε δώσει έξι παιχνίδια, είχαμε ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά σαφώς πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα