«Οφθαλμαπάτη» η συνεργασία Νταμπίζα-Κάρβερ;

Εδώ και περίπου δυόμιση μήνες, η Ομόνοια αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία της με Νταμπίζα-Κάρβερ. Και εξάφνου προκύπτουν πράγματα για την σχέση των δυο.


Πρώτος ο Άγγλος κλήθηκε να μιλήσει για τις σχέσεις που είχε με τον Νταμπίζα και εξέπληξε. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν γνώριζε ποιοι ποδοσφαιριστές έρχονταν στο Ηλίας Πούλλος για προπόνηση. Αναφέρθηκε σε πολλές διαφωνίες με τον Νίκο Νταμπίζα και μέσα από αυτή την συνέντευξη βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι σχέσεις ή καλύτερα η συνεννόηση των δυο δεν ήταν και οι καλύτερες.
Σήμερα ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής

χαρακτήρισε σαν γελοιότητες αυτά που είπε ο Κάρβερ. Λίγο ασαφής, αλλά αιχμηρή τοποθέτηση.

Άρα, μήπως η εικόνα που βλέπαμε όλοι μας με βάση τη συμπεριφορά τους, αλλά και τα λεχθέντα τους μέχρι πριν μερικές μέρες ήταν «οφθαλμαπάτη»; Μήπως πάλι υπήρχε μονόπλευρη δυσαρέσκεια, αν κρίνουμε από τις απόψεις του Κάρβερ; Ο Νταμπίζας τον στήριξε αρκετές φορές, αυτό είναι σίγουρο, αλλά αν τα όσα ανέφερε ο Άγγλος ισχύουν, προς τι η στήριξη;

Από την ώρα που υπήρχαν θέματα συνεργασίας και συνεννόησης, τότε δεν υπήρχε περίπτωση το πλάνο να πετύχει. Όχι μόνο δεν πέτυχε, αλλά αυτή η σεζόν γράφτηκε με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Μετά από 15 χρόνια έμεινε εκτός Ευρώπης και οι επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι ήταν κατά μεγάλο ποσοστό λανθασμένες, καθώς οι ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν ήταν μετρημένοι.

Όλο αυτό είχε ένα χαμένο. Την Ομόνοια, που καλείται να βρει τα πόδια της και να σηκωθεί μετά από μια κάκιστη σεζόν σε όλα τα επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα