Όχημα έπεσε σε χαράδρα τα ξημερώματα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα στο χωριό Τρόζενα στην περιοχή «Ξυλογέφυρο», της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Υπηρεσία έλαβε κλήση στις 04.44 ότι όχημα μάρκας MITSUBISHI PAJERO κατέπεσε σε χαράδρα.

Για αντιμετώπιση του επεισοδίου, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα.

Στο ανατραπέν όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα, τα οποία, αν και τραυματίες, κατάφεραν να εξέλθουν μόνα

τους από το όχημα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού έδωσε τις Πρώτες Βοήθειες και ακινητοποίησε τον έναν εκ των δύο τραυματιών, ο οποίος ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση, τον τοποθέτησε σε ειδικό φορείο διάσωσης «paraguard» και ακολούθως ανέσυρε και τους 2 τραυματίες από πλαγιά βουνού με απότομη κλίση βάθους 60 μέτρων, με τη χρήση διασωστικών σχοινιών.

Τα δύο άτομα παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων, όπου και μεταφέρθηκαν στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού με ασθενοφόρο.

Επίσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 03.00 έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα, μέρος διώροφου κτιρίου, που χρησιμοποιείται ως κομμωτήριο, στην οδό Χριστάκη Κράνου στη Γερμασόγεια.

Για αντιμετώπιση του επεισοδίου ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.11.

Το κομμωτήριο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Η πιθανότητα η πυρκαγιά να οφείλεται σε εμπρησμό δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06.00 της 3ης Μαρτίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 6ης Μαρτίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 69 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 40 αφορούν πυρκαγιές, 26 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 5ης Μαρτίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 6ης Μαρτίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 15 αφορούσαν πυρκαγιές και 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα