«Όχι άλλους Μεντί, Καμπράλ, Εζέ…»

Η Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια ξόδεψε πολλά λεφτά σε ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν καθόλου στην ομάδα, με αποτέλεσμα ο εκάστοτε προπονητής να στερείται από βάθος και λύσεις στο ρόστερ. Το γεγονός αυτό στοίχισε στην Ομόνοια όχι μόνο λεφτά, αλλά και στόχους που έχει θέσει.

Ο πιο πάνω τίτλος ουσιαστικά είναι αυτό που ακούς από πολλούς φίλους των πρασίνων, με την ευχή ότι δεν θα προκύψουν μεταγραφές πανομοιότυπες με τους Μεντί, Καμπράλ, Εζέ…(σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι ήρθαν και δεν… άγγιξαν). Η παρουσία του Νίκου Νταμπίζα μειώνει αυτή την πιθανότητα, αφού ο

Ελλαδίτης απέδειξε και στον Παναθηναϊκό ότι γνωρίζει πολύ καλά την αγορά και αναμένεται να κινηθεί, αναλόγως βέβαια του οικονομικού. Το μπάτζετ του στον Παναθηναϊκό ήταν μειωμένο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, ωστόσο κατάφερε να φτιάξει μια καλή ομάδα η οποία έπαιζε όμορφο ποδόσφαιρο, ειδικά την πρώτη χρονιά.

Αυτό ελπίζουν και στο στρατόπεδο των πρασίνων. Δηλαδή με ένα σχετικά μικρό μπάτζετ να καταφέρει να παρουσιάσει μια καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, αλλά και θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα