Ο Ζιντάν στηρίζεται στην κατάσταση του Ρονάλτο

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν υπολογίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε κορυφαία κατάσταση και επιπλέον, πως ο Πορτογάλος ενδιαφέρεται να αυξήσει τον αριθμό των γκολ του στο Champions League , όταν αύριο οι Μαδριλένοι επισκεφτούν την Ρόμα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση νοκ-άουτ («16») στην κορυφαία διοργάνωση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πρώτος σκόρερ στο τουρνουά αυτή την σεζόν με 11

γκολ, που αποτελεί ρεκόρ για τη φάση των ομίλων.

Ο Ζιντάν, ο νικητής του Champions League με τη Ρεάλ το 2002, δήλωσε ότι ο Ρονάλντο ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-2), σημειώνοντας μάλιστα δύο γκολ. «Ο Κριστιάνο είναι πολύ σημαντικός για τα άκρα γιατί όταν επιτίθεται ένας απέναντι σε ένα αυτός είναι πολύ καλός ... είναι πολύ δύσκολο να αμυνθεί κάποιος,» είπε ο Ζιντάν πριν το παιχνίδι στο Stadio Olimpico. «Ετσι σημειώσαμε το πρώτο μας γκολ (εναντίον της Αθλέτικ).»

Ο Μαρτσέλο ανέκαμψε γρηγορότερα από το αναμενόμενο, από έναν τραυματισμό στον ώμο που τον ανάγκασε να χάσει τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου και επέστρεψε στην χθεσινή προπόνηση.

«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με την ταχύτητα των παικτών της Ρόμα, διότι αυτό θα μπορούσε να μας βλάψει,» είπε ο επιθετικός της Ρεάλ Καρίμ Μπενζεμά στην Mundo Deportivo. «Θα πάμε για να παίξουμε για να κερδίσουμε γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για αυτούς στο σπίτι. Πρέπει να κερδίσουμε και εμείς επίσης, διότι γνωρίζουμε ότι για να προκριθείς, το κλειδί είναι το πρώτο πόδι ... Αν είμαστε στα καλύτερά μας θα κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα