Ο Τζόκοβιτς "έστεψε" τον Μάρεϊ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από τον τελικό του Άμπου Ντάμπι. Ίσως θα τον προλάβαινε ο Άντι Μάρεϊ. Μόλις ξεκίνησε η σεζόν στο τένις και δεν λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών, αφού οι παίκτες δεν έχουν καθόλου χρόνο να ξεκουραστούν.

Στο τελευταίο τουρνουά της ATP το 2014, στους τελικούς της ATP, ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τον αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο παιχνίδι τίτλου.Στο Άμπου Ντάμπι, τουρνουά επίδειξης με έπαθλα 250.000 δολαρίων,

ήταν η σειρά του Τζόκοβιτς να αφαιρέσει τη συμμετοχή του από τον τελικό με τον Άντι ΜάρεϊΤζόκοβιτς ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, ζήτησε συγγνώμη από το κοινό και έδωσε συγχαρητήρια στον Μάρεϊ για τον τίτλο. Ο ίδιος ο Σκωτσέζος επρόκειτο να υποβληθεί σε εξέταση στον αριστερό ώμο πριν από το πρώτο σερβίς, άρα ήταν ορατός ο κίνδυνος και της δικής του αποχώρησης."Είμαι σίγουρος πως θα συναντηθούμε ξανά σύντομα", δήλωσε ο Τζόκοβιτς για τον Μάρεϊ. Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια θα έχουν έκπτωση της τάξης του 50% για κάθε ημέρα των αγώνων της επόμενης χρονιάς.Ο Μάρεϊ λοιπόν αναδεικνύεται νικητής στο τουρνουά "World Tennis Championship" για δεύτερη φορά μετά το 2009, την πρώτη χρονιά που είχε διεξαχθεί όταν είχε νικήσει τον Ράφα Ναδάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα