Ο τρελός Κύπριος του Survivor: «Νιώθω νικητής» (vid)

Πολλοί τον χαρακτήρισαν από την αρχή του Survivor ως έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες και φαβορί για τον τελικό. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατάφερε να κοντράρει στα ίσα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχοντας, μάλιστα, αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό μετά το τροχαίο των Μαχητών.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

«Survivor Panorama» ήταν καλεσμένος σήμερα ο «τρελός Κύπριος» ο οποίος μίλησε για τις εμπειρίες του, τις καλές και τις κακές αναμνήσεις αλλά επίσης έδωσε και συμβουλές για τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι θέλουν να λάβουν μέρος στο ερχόμενο Survivor.

«Σίγουρα για να περάσεις από όλα τα casting αλλά και να πλήρεις τα κριτήρια χρειάζεσαι και λίγη τύχη. Εγώ αυτό που έκανα στο παιχνίδι και ουσιαστικά έφτασα και εδώ που έφτασα είναι να είμαι ο εαυτός μου. Δεν άλλαξα καθόλου από τότε που μπήκα στο survivor, έτσι ήμουν και έξω από το παιχνίδι. Όταν θυμώνω θα το δείξω και όταν είμαι χαμογελαστός σημαίνει ότι νιώθω καλά. Πάντα προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και με τους συμπαίκτες μου αλλά και με τους αντιπάλους μου», ανέφερε ο Μάριος στην εκπομπή της Μελέτη.

Η πορεία του στο παιχνίδι

Όλους αυτούς τους πέντε μήνες ο Μάριος δεν πρωταγωνίστησε ποτέ σε κάποιο καβγά ή, έστω, διαφωνία, ενώ ήταν ο μόνος παίκτης που δεν προτάθηκε ποτέ ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η πορεία του στο Survivor «στιγματίστηκε» από τον τραυματισμό του στο τροχαίο των Μαχητών, εξαιτίας του οποίου παρέμεινε στο νοσοκομείο επί δύο εβδομάδες. Παρά την περιπέτεια, όμως, ο «τρελο-Κύπριος» επέστρεψε στους στίβους του Αγίου Δομίνικου σαν να μην πέρασε μια μέρα και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, με πείσμα και πάθος σε κάθε αγώνισμα, σε σημείο που πολλοί διερωτήθηκαν αν ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός, όσο ανέφερε η παραγωγή.

Δείτε το σχετικό video της εκπομπής

Keywords
Τυχαία Θέματα