«Ο σύλλογος μεγαλώνει, κανείς δεν περίμενε ότι ο ΑΠΟΕΛ...»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μικέλ Γκονζάλεθ, σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της χώρας του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόκληση της Ευρώπης και του Τσάμπιονς Λιγκ με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη φέτος η ομάδα της Λάρνακας, για τη ζωή στην Κύπρο αλλά και για την έλευση του νέου προπονητή, Χοσέ Λουις Όλτρα.

Μερικές από τις κυριότερες τοποθετήσεις του για...

...την ανανέωση του συμβολάιου του: «Δεν πίστευα ότι θα έπαιζα στα 37 μου, αλλά έτσι έγινε. Πέρυσι

δεν έπαιξα τόσο πολύ όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά έπαιξα στην τελική ευθεία. Προκριθήκαμε για να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League. Μου πρότειναν να ανανεώσω και ήθελα να συνεχίσω να παίζω εδώ. Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενος»

...την προετοιμασία: «Ξεκινήσαμε πριν μια εβδομάδα. Παίζουμε με τη Μίντιλαντ στις 19 Ιουλίου, τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο σύλλογος πρόκειται να παίξει στο Champions League. Δεν είναι φυσιολογικό η ΑΕΚ να βρίσκεται στη φάση των ομίλων. Θα παίξουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι και το να μπορέσουμε να παίξουμε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος θα είναι ωραίο».

...την κατάκτηση της δεύτερη θέσης στην τελευταία αγωνιστική: «Ήταν η πρώτη φορά που είχε επιτευχθεί κάτι παρόμοιο. Ήταν την τελευταία αγωνιστική. Ήμασταν τρίτοι και αυτός που ήταν δεύτερος, ο ΑΠΟΕΛ, έπρεπε να χάσει και νικήσαμε τον Απόλλωνα, τον πρώτο, και έγινε. Ήταν αρκετά απροσδόκητο. Ήταν μια καλή χρονιά για εμάς. Κανείς δεν περίμενε ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να χάσει, αλλά έγινε και πανηγυρίστηκε με στυλ».

Δείτε στο SPORTIME τη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα