«Ο Σιμόες δεν πωλείται»!

Η Ένωση επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε πρόταση για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου, αλλά και την ξεκάθαρα αρνητική της απάντηση.

Την ύπαρξη πολύ δελεαστικής πρότασης (πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 εκατ. ευρω) για την παραχώρηση του Αντρέ Σιμόες επιβεβαίωσε επίσημα η ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή, όμως, η ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση του ποδοσφαιριστή, το τονίζοντας ότι για εκείνη το θέμα έχει κλείσει.

Μάλιστα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η πρόταση για τον Πορτογάλο δεν είναι η

μόνη που έχει δεχθεί η ΑΕΚ εσχάτως, η θέση που εκφράζεται από την ΠΑΕ σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι ότι: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στο ξεκίνημα δημιουργίας μίας ανταγωνιστικής ομάδας και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε μπροστά μας να κάνουμε ακόμα κινήσεις ενίσχυσης και όχι αποδυνάμωσης».

Περί αποχωρήσεων

Από την ΑΕΚ υπήρξε τοποθέτηση και σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που σχετίζονται με την πιθανότητα αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών. Αυτό που αναφέρεται είναι ότι από την πλευρά της ομάδας θεωρείται πρόωρη κάθε τέτοια συζήτηση, από τη στιγμή που ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν έχει βγάλει ακόμη οριστικά συμπεράσματα για το υλικό που έχει στα χέρια του και ως εκ τούτου δεν έχει προχωρήσει σε σχετικές εισηγήσεις στη διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα