Ο Ρέι που «κλείνει» και ο… Μπόικο

Στην τελική φάση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Γοδόι για τον Ροντρίγκο Ρέι, όπου στη συνέχεια ο Δικέφαλος θα συνεχίσει τις επαφές για τον δεύτερο τερματοφύλακα. Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας για τον Μπόικο.

Συγκεκριμένα σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους της Γοδόι είναι ο ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος

αναμένεται πλέον στην Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αφού κυλήσουν όλα ομαλά με την περίπτωση του Ρέι και ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος θα συνεχίσει τις επαφές τους και για τον δεύτερο τερματοφύλακα που θέλει να αποκτήσει.

Την ίδια ώρα, σήμερα υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στον Τύπο της Τουρκίας, όπου μπορεί να μην αναφέρονται στην συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ρέι, ωστόσο σημειώνουν πως ο Δικέφαλος συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας για τον Ντένις Μπόικο.

Μάλιστα ο Δικέφαλος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση του 1.5 εκατ. ευρώ, αν και από τον ΠΑΟΚ επικρατεί ηρεμία στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπου άπαντες περιμένουν την τελική έκβαση στην υπόθεση του Ρέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα