Ο ΠτΔ στα βραβεία ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Το ρόλο των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην προσπάθεια για ανάκαμψη της οικονομία επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζοντας στη Λεμεσό, την τελετή απονομής των βραβείων ΚΕΒΕ "Business Leader Awards".

Ευτυχώς, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν πάσχουν από τις ανάλογες αγκυλώσεις που υποφέρει το δημόσιο ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

"Αυτό που προσπαθούμε είναι να ξεπεράσουμε όλα όσα αποτελούν ανάχωμα στην προσπάθεια προόδου και στη δημιουργία των συνθηκών για ένα καλύτερο επιχειρείν".

Ο

Πρόεδρος της Δηνμκρατίας ανέφερε ώς παράδειγμα το μικρό θαύμα ανάπτυξης μετά την Τουρκική εισβολή, μια καθολική ή ακόμη χειρότερη, όπως είπε, από την κρίση που περάσαμε το 2013 καταστροφή.

"Ούτε και τυχαίο είναι σήμερα το γεγονός ότι δυόμιση χρόνια μετά από μια χωρίς προηγούμενο κρίση, από ένα κράτος έτοιμο να καταρρεύσει, από ένα τραπεζικό σύστημα έτοιμο να πτωχεύσει, δυόμιση χρόνια μετά και πέντε χρόνια μετά από ύφεση, να παρουσιάζουμε ρυθμούς ανάπτυξης που πιστεύω ότι θα ξεπεράσουν το 1.5% για φέτος, και ευελπιστώ πολύ καλύτερα ακόμα του χρόνου και στη συνέχεια".

Αν οι επιχειρήσεις επισήμανε ο Πρόεδρος σημαίνει ότι δημιουργούνται και νέες θέσεις εργασίας, περισσότερα έσοδα για το δημόσιο, περισσότερες επενδύσεις που δημιουργούν θέσεις εργασίας.

Στα πλαίσια των δεύτερων ΚΕΒΕ Business Leader Awards, το θεσμό επιβράβευσης της επιχειρηματικής ηγεσίας και αριστείας απονεμήθηκαν επτά συνολικά βραβεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα