«Ο Ολυμπιακός ζητάει 20εκ. από τη Λεβερκούζεν για Ρέτσο»

Σύμφωνα με το Kicker, ο Ολυμπιακός αξιώνει πλέον από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, συν 20% ποσοστό μεταπώλησης, για να παραχωρήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο στις «ασπιρίνες».

Tο σίριαλ με την πιθανή μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου στην Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με τη γερμανική ομάδα να προσπαθεί να κάνει δικό της τον Έλληνα 19χρονο αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όπως

είναι γνωστό, η Λεβερκούζεν είχε ανεβάσει πρόσφατα την πρότασή της στα 16 εκατομμύρια ευρώ, συν 20% ποσοστό μεταπώλησης, με τον Ολυμπιακό να μην δίνει κάποια απάντηση, περιμένοντας την πρόκριση στους ομίλους του Champions League επί της Ριέκα. Αυτή, από την Τρίτη το βράδυ είναι γεγονός, και πλέον αναμένονται εξελίξεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με το γερμανικό Kicker, μάλιστα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ενημερώσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν να αυξήσει κι άλλο την πρότασή της αν θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Ρέτσου.

Όπως υπογραμμίζει το γερμανικό δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» αξιώνουν πλέον το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, διατηρώντας παράλληλα και το 20% ως ποσοστό μεταπώλησης, προκειμένου να πουν το «ναι» για τη μετακίνηση του 19χρονου αμυντικού στις «ασπιρίνες».

Πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση της Λεβερκούζεν και αν έχει διάθεση να «ανέβει» σε αυτά τα ποσά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα