«Ο Ολυμπιακός το ξέκοψε στην Πόρτο για Σίλβα»

Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν την κρούση της Πόρτο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα. Εκτός από τον Πορτογάλο προπονητή και οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως απάντησαν αρνητικά στην Πόρτο.

Οι προσπάθειες της Πόρτο για να πάρουν τον Μάρκο Σίλβα από τον Ολυμπιακό ως αντικαταστάτη του Χουλέν Λοπετέγι φαίνεται πως πέσαν για τα καλά

στο κενό.

Σημερινό πορτογαλικό δημοσίευμα ήρθε να επιβεβαιώσει την κρούση που έγινε από την πλευρά των «Δράκων» προς τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, με την Πόρτο να εισπράττει αρνητική απάντηση. Μάλιστα, εκτός από τον Μάρκο Σίλβα, αρνητικός στην κρούση της Πόρτο φέρεται πως ήταν και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Record, ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα ήθελε πολύ τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της. Ωστόσο, από τη μεριά του ο Ολυμπιακός έκοψε κάθε ελπίδα στον πορτογαλικό σύλλογο, τονίζοντας πως ο Σίλβα δεν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, η Record αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ, πως εκτός από τον Ολυμπιακό, αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο ήταν και ο ίδιος ο Σίλβα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να αφήσει τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, ο Σίλβα τρέφει τεράστια ευγνωμοσύνη στον Ολυμπιακό, όχι μόνο για τη συνεργασία και για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αλλά και για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν μεγάλη θέληση το καλοκαίρι να συνεργαστούν μαζί του, όταν και τον περίμεναν επί αρκετές εβδομάδες να λύσει τη συνεργασία του με τη Σπόρτινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα